dissabte, 9 de juny del 2012

Seminari internacional sobre l'Ortoll i activitats conjuntes amb la Plataforma


 Hola a tothom!
Com sabeu s'està realitzant a VNG, a l'UPC el Seminari International Seminar on Sustainable Technology Development, 2012.
Com algunes persones també sabeu, un dels estudis de casos que la organització del Seminari ha posat és Salvem l'Ortoll gràcies a la bona feina desenvolupada per en Jordi Segalàs, i l'Albert Lacunza i altres que han fet sessions.
Ells van posar en contacte, juntament amb la Gemma Tejedor que porta l'organització del curs, l'alumnat amb la Plataforma.
Hem concretat un seguit d'accions pels propers dies en les que nosaltres podem participar.

Divendres 8 de juny a les 4 de la tarda, a l'UPC hi haurá una sessió de treball de l'alumnat. Està convocat l'equip de Comunicació i el de Documentació i Arxiu. És important poder parlar en anglès, ja que més de dos terços de l'alumnat és de fora i no entén les nostres llengües. 


Diumenge 10 de Juny ens han sugerit fer una passejada a partir de les 5 de la tarda, fins a les 7, per després quedar-nos en el camí de Darró a Santa Llúcia, netejar el camí i sopar un entrepà allà amb l'alumnat del seminari.  Esteu convidats, especialment els de l'equip d'accions i camins. 
El punt de sortida son les Ruines de Darró, a les 5 de la tarda.
 
 
Dilluns dia 11 de juny, a les 4 de la tarda, anirem al Molí de Mar a sentir i participar en la sessió de treball d'en Daniel Jover (resenya més avall). Allà necessitem tres o quatre persones que puguin participar amb l'alumnat i ajudar a traduir el Daniel en els grups i en el joc participatiu:

TALLER DE COMUNICACIÓN-EDUCACIÓN-SOSTENIBILIDAD:
Dinamizado por Daniel JOVER.

GUIA PARA LA COMUNICACIÓN.
VALOR de la COOPERACIÓN y del DIALOGO en la EDUCACIÓN -SOSTENIBILIDAD
 

Com veieu és una molt bona ocasió que ens brinden per donar a conèixer les cuites i la feina de la Plataforma. Podem aprendre i intercanviar experiències entre el món acadèmic i els que trepitjem i vivim la zona.
Animeu-vos a participar!!!

----------------------------------------------------------------------------------
Jordi Segalas Coral, Mecànica de Fluids, Universitat Politecnica de Catalunya, Subdirector-Vicedecano Centro Doc.

Daniel Jover Torregrosa (Alicante 1956) maestro, educador y emprendedor social es cofundador del Equipo PROMOCIONS. Red de conocimientos y servicios avanzados para el desarrollo; organización de la economía social y solidaria pionera en el campo del desarrollo local, la creación de empleo y empresas, la formación y la inserción profesional. Es presidente de la Asociación para la Promoción de Iniciativas Sociales y Económicas (APRISE) y asesor de educación y empleo para diferentes instituciones públicas y privadas.
Fue miembro de la Escuela-Cooperativa Gregal (1979-1982) y coordinador de Formación del Servicio de Ocupación Juvenil del Ayuntamiento de Barcelona (1982-1986). Es miembro del Centro de Estudios Cristianismo y Justicia, de la Universidad Rural PAULO FREIRE y de la Red de Economía Solidaria. Barcelona. Forma parte del comité de orientación “Dialogues en Humanitè.
En una actitud colectiva de aprendizaje y diálogo permanente ha teorizado sus experiencias y teorizado sus prácticas en un proceso de creatividad e innovación social iniciado hace 30 años con el Equipo PROMOCIONS compuesto por Emeteri Frago, Victor M.López y Guillermo Mora.
Es autor y coautor de diferentes publicaciones: Formación, Inserción y empleo juvenil, Popular (1988); La sociedad del desempleo-por un trabajo diferente-CCJ (1989); La Formación ocupacional, Popular (1990)(3ªed.1999); Formación y Empleo(1991) (2ªed. 1994) (Con Enrique del Río y L.Riesco); Autoempleo en el Desarrollo Local, Popular (1992): El empleo de los inempleables, Popular (1996) (3ªed.2004);Trabajar para Vivir, Miraguano(1999); Reconsiderar la Riqueza y el Empleo, Icaria (2004) (2ª Ed 2009) (Con Patrick Viveret); Empleo Juvenil. Formación e inserción social y profesional. Popular (2005), Praxis de la Esperanza-educación, empleo y economía social- Icaria 2006 (3ª ed 2010); Sol y Sal de Mar- Paisajes de la memoria, gramática de la esperanza-Icaria (2008) (2ª ed 2009, Edición en catalán 2010)A. Estevan y J.M. Naredo.Por una economía ecológica y solidaria. Conversaciones con Daniel Jover, Icaria 2009.

1 comentari:

  1. El domingo, trataré de llegar a una hora decente con el bizcocho de rigor para merendar. :-)
    Animaos a pasar un rato por allí!

    ResponElimina