dissabte, 26 d’abril del 2014

Moció i roda de premsa

 http://www.wildwomanfundraising.com/wp-content/uploads/2011/09/printing-press.jpg
Acte: Roda de Premsa
Dia i hora: 29 d'abril a les 18:00h
Lloc: Centre Cívic Moli de Vent
Adreça: Carrer de l'Aigua, 203-205
Vilanova i la Geltrú

Benvolguts i benvolgudes,

L'Associacio de Cooperació per al Desenvolupament GarrafCoopera i l'Entitat Plataforma en Defensa de l'Ortoll i Sant Gervasi, us convoca a una Roda de Premsa per tal d'explicar-vos la presentació d'una moció al Ple de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, que se celebrarà el proper dilluns 5 de maig. La moció demana l'acord dels grups polítics per a la recuperació, protecció i conservació del patrimoni natural de l'Ortoll, Sant Gervasi, Darró, La Millera i torrent de la Ramusa.

"La ciutat de Vilanova i la Geltrú conserva encara uns espais naturals i arqueològics d’una gran riquesa patrimonial i paisatgística per a la seva conservació i recuperació per la ciutadania. Durant els últims anys aquests espais han estat abandonats per les administracions competents; tanmateix la seva conservació i recuperació ha estat reivindicada per associacions cíviques i conservacionistes sense cap intervenció de la municipalitat, que no fos asfaltar camins o proposar noves construccions de vies públiques amb la voluntat de continuar obrint espais naturals per a la circulació de vehicles. Els últims informes sobre sostenibilitat aconsellen i requereixen urgentment un canvi de política mediambiental per fer possible la sostenibilitat humana lligant-la a la sostenibilitat ambiental i al desenvolupament de noves formes d’aprofitament ecològic dels entorns naturals i patrimonials no construïts."

Reportatge de Canal Blau sobre la moció

Notícia a la fura del 29 d'abril de 2014

Noticia al Diari de Vilanova el 2 de maig de 2013 (edició en paper)

Notícia sobre la moció a l'Eixi Diari 

Acció del 26 d'abril de 2014



Amics de travessa,

Us recordem que el proper 26 d'abril de 2014 esteu convidats a
Camí de Darró a Santa Llúcia es realitzarà neteja, reforçament de murs i sensibilització de la Jornada del proper 18 de maig de 2014.
No oblideu portar aigua, un entrepà o alguna cosa per esmorzar, guants, banyador i tovallola si després voleu aprofitar la proximitat de la platja per donar-vos una freda capbussada i bon humor. Imprescindible...

Punt de trobada: ermita de Sant Gervasi al voltant de les 9h.


Encara que arribeu més tard, ens hi trobareu.
Per als que no sapigueu com arribar-hi: des de la plaça d'Adarró, al final del passeig, passar pel túnel sota la via i girar a l'esquerra. Pugeu pel camí uns 200 metres i arribareu a l'ermita i la masia.
A la imatge de sota, el camí és l'assenyalat amb una fletxa blava, encara que el punt de trobada és pròxim al camí asfaltat.






Fins ara, una abraçada.

Plataforma Ortoll-Sant Gervasi


 

dimarts, 8 d’abril del 2014

Creat el recorregut virtual de la passejada a WikiLoc

Ja podeu visitar el recorregut previst per la passejada del dia 18 de maig de 2014.



http://es.wikiloc.com/wikiloc/view.do?id=6521701