dilluns, 19 d’octubre del 2015

Pícnic de tardor a l’Ortoll, el pulmó verd de Vilanova i la Geltru 2015


Per celebrar l’arribada de la tardor, la Plataforma en Defensa d’Ortoll i Sant Gervasi, organitza aquest diumenge 25 d’octubre un pícnic popular al bell mig de l’Ortoll. 

Abans de menjar es farà una visita guiada al camí d’Adarró, un camí medieval amb marges de pedra seca que s’ha recuperat gràcies a l’esforç durant 4 anys de gent voluntària de la Plataforma en Defensa d’Ortoll-Sant Gervasi.

També es farà una presentació del circuit d’Adarró, una ruta circular de 4,5 km per passejar a peu o amb bicicleta de muntanya que recorre tota la zona verda de l’Ortoll de més de 100 ha. Per als petits es faran diferents jocs, alguns d’ells relacionats amb la tardor i el Halloween.

Desprès tothom pararà les seves estovalles a terra i es farà un àpat tots junts amb intercanvi dels menjars que ha portat cadascú.

L’activitat és gratuïta on les persones que volen participar han d’estar a l’entrada de l’escola Llebetx a les 12 h, on serà recollida per gent de la Plataforma, o poden anar directament a l’hort del camí d’Adarró. No és necessari la inscripció prèvia.